02 7221 221

AUKIOLOAJAT

MA & KE klo. 8.00 - 20.00

TI, TO & PE 8.00-18.00

LA 8.00-16.00

 Vastaanotto ajanvarauksella

Tervetuloa!

Haku:

Passiralli 18.9.2019

17.09.2019

Klinikalla järjestetään yhteistyössä Zoetiksen kanssa koirille ja kissoille maksuttoman verensokerin mittaus tapahtuman. Verensokerin mittaukseen voi saapua ilman erillistä ajanvarausta klo 16 - 18 välisenä aikana. Tapahtuman aikana on myös mahdollista saada koiralle/kissalle painonhallinta suunnitelma ja BODY CONDITION mittaus. Paikalla Royal Canin edustaja Johanna Junttila.

Klo 18 alkaen EHYT areenalla ELL Pirkko Hämeenoja luennoi koirien ja kissojen terveystarkastuksista. Johanna Junttila puolestaa ottaa katsauksen koirien ja kissojen painonhallintaan ja diabeteksen hoitoon ravinnon osalta.

Passirallin ohjeet

Tapahtuman aikana on käynnissä myös PASSIRALLI, jolloin osallistut erilaisiin arvontoihin. Passiralliin osallistut noutamalla passin vastaanotosta, passiin kerätään merkintöja osallistumalla verensokerin mittaukseen / BC-mittaukseen / luentoon. Jokaiselle pisteelle on oma arvontansa, ja osallistut niiden pisteiden arvontaan joihin olet kerännyt merkinnän. Esimerkiksi osallistumalla vain verensokerin mittaukseen, olet mukana sen pisteen arvonnassa tai osallistumalla kaikkiin pisteisiin olet mukana kaikkien arvonnoissa.

Arvonnassa seuraavasti:

1. Verensokeri mittaus (E-vitamiini 100ml)

2. BC-mittaus (Nutrolin Skin & Coat ravintoöljy 265ml)

3. Luento (Kuukauden ruoat*)

Kuukauden ruoat - arvonnan palkintona on Royal Canin veterinary sarjan ruoat yhdeksi kuukaudeksi (30päivää). Ruokasäkin koko riippuu koirasi/kissasi koosta ja siitä mikä on sen ohjeellinen menekki kuukauden (30päivän) ajan. Menekki lasketaan Royal Canin ilmoittaman suosituksen mukaisesti. Ilmoitathan mikäli koirallasi/kissallasi on jokin erikoisruokavalio, mikäli koirallasi/kissallasi ei ole erikoisruokavaliota on silloin ruoka päivittäisruokasarjasta lemmikkisi tarpeita vastaava.

Tervetuloa viettämään mukava iltapäivä kanssamme!

Eläinklinikka EHYT pidättää oikeuden muutoksiin

                Sivut päivitetty viimeksi 10.2.2020