Eläinklinikka EHYTin myymälä

Meiltä saat päivittäisruoat ja erikoisruoat, rasvahappovalmisteet, sekä tuotteet turkin, korvien ja ihon hoitoon - kaikki lemmikkisi hyvinvoinnin parhaaksi. Laaja valikoima Royal Canin erikoisruokavaliota sekä päivittäisruoat koirille ja kissoille.

Meiltä löydät tutut tuotemerkit kuten Royal Canin, Nutrolin, Vetcaren tuotteet - sekä monet muut. Voit tilata tuotteitamme myös yhteistyökumppanimme Vetman Oy:n sivulta.

EHYT-passilla tuntuvia etuja

Saat merkinnän jokaisesta käyntikerrasta Eläinklinikka EHYT:illä, yhteistyökumppaneilla tai ostoksesta kun summa ylittää 40€. Passiin ei merkitä lääkeostoksia.

Joka kymmenennen käynnin jälkeen passi on 40€ arvoinen etukortti, jonka voit käyttää Eläinklinikka EHYTin myymälästä löytyviin tuotteisiin ja ruokiin (ei lääkkeet). Etukortti on voimassa 6kk viimeisestä merkinnästä.

Passi on voimassa vuoden, alkaen ensimmäisestä merkinnästä. EHYT-passi on aina lemmikkikohtainen.
Eläinklinikka EHYT voi poistaa passin käytöstä väärinkäytösten ilmetessä ja pidättää oikeuden passia koskeviin muutoksiin.

Muista kysyä passia itsellesi henkilökunnaltamme! HUOM! Passiin ei merkitä vanhoja ostoksia/käyntejä.

Kanta-asiakas edut

Royl Canin ruokien ostajalle kanta-asiakaskortti joilla saat joka 7. ruokasäkin/märkäruoka pakkauksen ilmaiseksi.*

* Royal Canin tarjoaa sen ruokasäkin / märkäruoka pakkauksen veloituksetta jota eniten ostettu per kortti. Märkäruoat merkataan vain täysistä laatikoista.

Tervetuloa ostoksille

Sisäänkäynti kauppaan käy kätevästi samasta ovesta kuin Eläinklinikka EHYTiin.

Myymälä on avoinna ma ja ke 8- 20, ti, to, pe 8 - 18  ja la 8-16.

Sivu päivitetty 10.11.2019