Pakkasta ja viruksia

Pakkasta ja viruksia


Hetken jo luultiin, ettei tänä talvena pakkasia tulekaan. Tuli kuitenkin ja Siperian viimat ovat vasta tulossa. Koirien halukkuus lenkkeillä vähenee siinä kuin taluttajienkin. Varovainen pitääkin olla, etteivät korvat ja tassut pääse paleltumaan. Pitää myös muistaa, että ruokintaa pitää keventää, jos liikunta jää pois lähes kokonaan.


Lieneekö ikääntymisen syytä, että aika tuntuu rientävän siivillä. Juuri varoiteltiin joulun ajan vaaroista lemmikeille ja nyt kirjoitellaan jo käyntien päätteeksi ensimmäisiä puutiaissuojareseptejä. Flunssakausi iski ennätysmäisen rajuna ja palvelukapasiteetti jäi hyvästä yrityksestä huolimatta vajaaksi koko viime viikon ajan. Esimiehenä kokee ristiriitaisia tunteita, kun tulee moitteita siitä, ettei aikoja ole riittävästi tarjolla ja toisaalta tietää, miten paljon henkilökunta poikkeustilanteessa venyy, jotta mahdollisimman monia saataisiin autettua. Onneksi nyt on pahin ohi ja aikoja on varattavissa normaalisti.


10.3. on EHYT -talolla avoimet ovet. Oranssissa salissa voi käydä kuuntelemassa tietoiskuja antibioottien käytöstä, hammashoitoasioista, ongelmakoirista, koirien lihashuollosta ja motivoinnista. Areenalla on demoja hajuerottelusta ja agilitystä ja esitellään myös lääkkeetöntä kivunhallintaa. Ohjelma aikatauluineen on ajankohtaista-osiossa. Tervetuloa tutustumaan klinikkaan, löytämään hyviä tarjouksia tai vaikka vain kahville.