Uutta ja perinteistä syyskaudella

Syyskuussa saamme vahvuuteemme uuden eläinlääkärin. Näin saamme entisestään parannettua palvelua. Ennen kaikkea voimme taas aloittaa kovasti kaivatut lauantain aukiolot ja arkipäivien akuuttiaikojakin lienee jatkossa paremmin saatavissa. Tilojen puolesta homman pitäisi toimia, valmistuivathan kaksi uutta toimenpidehuonetta koirille jo hyvissä ajoin keväällä ja samalla vapautui toinen toimenpidehuone pelkästään kissojen tarpeisiin.
Keskiviikkona 17.10. aiomme vihdoin toteuttaa pitkään suunnittelemani Kutinaa ja korvatulehduksia -illan. Eli jos lemmikin korvat ja tassut punottavat, kainalot kutisevat, hiiva haisee, karvat pöllyää, ruokia on vaihdettu jo kymmeneen kertaan ja aina vaan homma uusii ennemmin tai myöhemmin ja harmittaa ja turhauttaa, niin tämä ilta on sinua varten. En lupaa pikaista paranemista kertahoidolla, vaan ennemminkin pitkospuita internetin loputtomaan meillätämätoimikokeiletätä –suohon. Itse odottelen iltaa jo innolla, tervetuloa mukaan.
Perinteitä edustavat jo vuosien ajan järjestetyt Kissojen päivä 10.11. ja Vanhojen koirien päivä 17.11.2018. Ilmoittelemme näistä vielä tarkemmin nettisivuilla ja Facebookissa.
Tänään 5.9.on muuten Yrittäjien päivä. Juhlimme sitä Jounin kanssa työn merkeissä. Iloisena siitä, että ympärillä on hieno tiimi eläinterveyden ammattilaisia.
Hyvää alkavaa syksyä kaikille t. Pirkko